Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Speeltuin in de kijker

Monkey Town Breda
Monkey Town Breda

Leicon: dé referentie voor indoor speeltuinen in Europa

Leicon ontwerpt en installeert indoor speeltuinen in heel de wereld. Door onze jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot de referentie voor indoor speeltuinen in Europa. Leicon begeleidt u vanaf het prille begin tot de uiteindelijke afwerking van uw indoor speeltuin. We werken volledig op maat en kunnen indoor speeltuinen ontwerpen voor ieder gebouw en voor ieder budget.

Nieuwe indoor speeltuin in Harelbeke (België)

Nieuwe indoor speeltuin in Harelbeke (België)

23 december 2021 - Vlakbij ons hoofdkantoor in Ieper, bouwden we een prachtige overdekte speeltuin voor de Nederlandse keten van indoor speeltuinen 'Ballorig'. Dit gloednieuw speeldorp in Harelbeke is naar Belgische normen erg groot. Naast het mega funhouse, met glijbanen, klimtorens en kartparcours, is er niet alleen een klimvulkaan maar ook een heus trampolinepark. Voor de allerkleinsten werd een minizone gebouwd met rodelbaan, klimparcours, bouwblokken, glijbaan, ballenbad, softzone, spelplaneeltjes en nog vel meer. Opening voorjaar 2022.


Leicon bouwt zwemstraten, opbouwzwembaden voor zwemmers

Leicon bouwt zwemstraten, opbouwzwembaden voor zwemmers

24 mei 2020 - Swimlanes is een onderdeel van Leicon, een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van overdekte speeltuinen voor professionals. We leveren in heel Europa maar exporteren veel naar de USA.Tijdens de corona-crisis viel de productie stil en hadden we plots tijd over, iets wat we niet gewoon zijn. Als verslaafde openwater zwemmers waren we ook op zoek naar water. De zwembaden waren dicht en aan een elastiek hangen in een klein badje is niet hetzelfde als echt zwemmen. Opbouwzwembadjes die online verkocht worden zijn leuk om in te spelen, maar echt baantjes trekken is onmogelijk. En een inbouw zwembad is duur en er komt teveel bij kijken.De medewerkers van Leicon gingen op zoek naar een goedkoop alternatief, dat toch oerdegelijk is. Snel te monteren en weinig onderhoud. En vo.. Lees meer