Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Speeltuin in de kijker

Monkey Town Breda
Monkey Town Breda

Leicon: dé referentie voor indoor speeltuinen in Europa

Leicon ontwerpt en installeert indoor speeltuinen in geheel Europa. Door onze jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot de referentie voor indoor speeltuinen in Europa. Leicon begeleidt u vanaf het prille begin tot de uiteindelijke afwerking van uw indoor speeltuin. We werken volledig op maat en kunnen indoor speeltuinen ontwerpen voor ieder gebouw en voor ieder budget.

Uw speeltoestel op maat

Uw speeltoestel op maat

03 februari 2017 - U wil een overdekte speeltuin openen? Contacteer ons en vertel hoe je ideale speelstructuur of funhouse er uit zou zien. Groot of klein? Met ballenbad, glijbanen, kartbaan, powertoren, bokszakken, rollen, ... Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag en maken gratis en vrijblijvend een ontwerp. Of bezoek onze productiehal van 2.500 m² met showroom van 1.200 m². Tot binnenkort!


Onderdelen indoor speeltuin

Onderdelen indoor speeltuin

14 januari 2017 - Om uw overdekte speeltuin goed te onderhouden is het belangrijk om de juiste onderdelen te hebben. Leicon heeft het aanbod voor u gebundeld in een catalogus met alles wat u nodig heeft om uw indoor speeltoestel in prima staat te houden.Heeft u onderdelen nodig die niet in onze lijst voorkomen, geen probleem, wij produceren uw stukken in metaal/hout/pvc op maat. Vraag onze gratis catalogus aan per mail.