Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Speeltuin in de kijker

Monkey Town Breda
Monkey Town Breda

Leicon: dé referentie voor indoor speeltuinen in Europa

Leicon ontwerpt en produceert overdekte speeltuinen voor klanten in Europa, Noord-Afrika en de Verenigde Staten van Amerika. Als onafhankelijk producent zijn wij in staat om snel kwalitatief hoogstaande producten af te leveren aan een scherpe prijs.

Leicon groeit spectaculair

Leicon groeit spectaculair

24 februari 2023 - In de maand februari van 2023 verscheepte Leicon haar vijfenzestigste speeltuin naar de Verenigde Staten. Tegen eind dit jaar zal de kaap van honderd indoor speeltuinen in de VS gerond worden. Er lopen intussen projecten in zevenentwintig Amerikaanse staten. Ook in Europa en Noord-Afrika blijft Leicon haar stempel drukken. Vorig jaar werd de productiecapaciteit verdubbeld en ook dit jaar staan er tal van investeringen op het programma.


Nieuwe indoor speeltuin in Harelbeke (België)

Nieuwe indoor speeltuin in Harelbeke (België)

23 december 2021 - Vlakbij ons hoofdkantoor in Ieper, bouwden we een prachtige overdekte speeltuin voor de Nederlandse keten van indoor speeltuinen 'Ballorig'. Dit gloednieuw speeldorp in Harelbeke is naar Belgische normen erg groot. Naast het mega funhouse, met glijbanen, klimtorens en kartparcours, is er niet alleen een klimvulkaan maar ook een heus trampolinepark. Voor de allerkleinsten werd een minizone gebouwd met rodelbaan, klimparcours, bouwblokken, glijbaan, ballenbad, softzone, spelplaneeltjes en nog vel meer. Opening voorjaar 2022.