Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Speeltuin in de kijker

Monkey Town Breda
Monkey Town Breda

Leicon: dé referentie voor indoor speeltuinen in Europa

Leicon ontwerpt en installeert indoor speeltuinen in heel de wereld. Door onze jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot de referentie voor indoor speeltuinen in Europa. Leicon begeleidt u vanaf het prille begin tot de uiteindelijke afwerking van uw indoor speeltuin. We werken volledig op maat en kunnen indoor speeltuinen ontwerpen voor ieder gebouw en voor ieder budget.

Leicon bouwt zwemstraten, opbouwzwembaden voor zwemmers

Leicon bouwt zwemstraten, opbouwzwembaden voor zwemmers

24 mei 2020 - Swimlanes is een onderdeel van Leicon, een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van overdekte speeltuinen voor professionals. We leveren in heel Europa maar exporteren veel naar de USA.Tijdens de corona-crisis viel de productie stil en hadden we plots tijd over, iets wat we niet gewoon zijn. Als verslaafde openwater zwemmers waren we ook op zoek naar water. De zwembaden waren dicht en aan een elastiek hangen in een klein badje is niet hetzelfde als echt zwemmen. Opbouwzwembadjes die online verkocht worden zijn leuk om in te spelen, maar echt baantjes trekken is onmogelijk. En een inbouw zwembad is duur en er komt teveel bij kijken.De medewerkers van Leicon gingen op zoek naar een goedkoop alternatief, dat toch oerdegelijk is. Snel te monteren en weinig onderhoud. En vo.. Lees meer


Leicon bouwt een trampolinepark in Cannes

Leicon bouwt een trampolinepark in Cannes

01 oktober 2019 - In de zomer heeft Leicon een groot trampolinepark gebouw in Cannes, Zuid-Frankrijk. Volledig op maat voor de klant en tot tevredenheid van de bezoekers. Alle onderdelen worden gemaakt in de fabriek in Ieper, België, zowel het staal, de springdoeken als de kussens. Bezoek onze productie en showroom, als u de aanschaf van een trampolinepark overweegt.