Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2005

Leicon bouwt indoor speeltuin 't Mierennest in Hamme

Leicon bouwt indoor speeltuin 't Mierennest in Hamme

07 december 2005 - Aan het einde van 2005 begint Leicon met de bouw van een binnenspeeltuin in Hamme. Centraal in "'t Mierennest" komt een groot Funhouse met een gigantische Freefall glijbaan en een spiraalvormige buisglijbaan. Ook de jongere kinderen komen aan hun trekken in deze overdekte speeltuin: het mini-Funhouse, de bouwzone, de peuterzone en de mini-trampolines staan garant voor uren speelplezier.

Nog een indoor in Kinderhotel in Oostenrijk

Nog een indoor in Kinderhotel in Oostenrijk

18 oktober 2005 - Het is duidelijk dat de hotels van de prestigieuze keten "Die Kinderhotels" de betaalbare kwaliteit van de Leicon Funhouse appreciëren. Het is al voor de vierde maal in drie jaar tijd dat Leicon een indoor speeltuin installeert in een van de Kinderhotels. Ditmaal trekt de montageploeg van Leicon richting Kinderhotel Kerschhackl. Het Funhouse werd volledig op maat ontworpen en maakt maximaal gebruik van de ruimte op de twee verdiepingen.

Nieuwe indoor speeltuin in Soltau (D)

Nieuwe indoor speeltuin in Soltau (D)

05 oktober 2005 - In de Duitse stad Soltau, niet ver van Hamburg begint Leicon met de montage van een grote overdekte speeltuin. Het meest in het oog springen de gigantische klimberg om te klimmen naar 600 cm hoogte en de indrukwekkende opblaasbare Funslide met een vertrekhoogte van 300 cm. In de speeltuin installeert Leicon verder nog een softzone, trampolines, een bouwzone en multi-sportzone.

Funhouse in zwembad Neptunus in Riemst (B)

Funhouse in zwembad Neptunus in Riemst (B)

13 september 2005 - Zwembad Neptunus in Riemst koos voor grondige aanpassingswerken. In hun project was ook plaats voor een Funhouse. Leicon ontwierp dan ook een Funhouse met heel wat speelwaarden: vooral de grote open glijbaan met vier glijlanen, het uitgebreide ballenbad met buisglijbaan en de lattenbrug springen in het oog.

Gigantische indoor speeltuin in Mayen (D)

Gigantische indoor speeltuin in Mayen (D)

22 augustus 2005 - In de Duitse stad Mayen zal Leicon eind september beginnen aan de bouw van een zeer grote binnenspeeltuin. De Funhouse, met kartbaan die er doorheen krinkelt, is zeer indrukwekkend. En wat dan te zeggen van de trampolines met 10 springvelden, de obstacle course en de uitgebreide mini-zone? Gigantisch speelplezier zullen de kernwoorden zijn van deze overdekte speeltuin!

Klein Funhouse voor OCMW Antwerpen

Klein Funhouse voor OCMW Antwerpen

18 augustus 2005 - Halfweg augustus begint Leicon met de installatie van een klein Funhouse in een kinderopvangcentrum van het OCMW van Antwerpen. Het Funhouse bestaat uit twee verdiepingen met een ballenbad en een glijbaan. Aan de voorkant komt een uitbouw met een bouwzone met reuze speelblokken.

Nieuwe softzone in Arlon

Nieuwe softzone in Arlon

05 juli 2005 - In de binnenspeeltuin Atomic Kids in Arlon installeerde Leicon begin juli een softzone voor de kleinste kinderen. Het model 112203RTY bevat heel wat soft elementen, een klein ballenbad en een hoger niveau op 60 cm met een softglijbaan en een softtrapje. Deze verzorgde softzone zorgt voor een bijkomende impuls voor de overdekte speeltuin Atomic Kids!