Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2006

Alweer indoor speeltuin in Kinderhotel Oostenrijk

Alweer indoor speeltuin in Kinderhotel Oostenrijk

21 november 2006 - Ook dit jaar installeert Leicon nog een indoor speeltuin in een Oostenrijks hotel van de prestigieuze hotelketen "Die Kinderhotels". Ditmaal trekt Leicon richting hotel Hauser Kaibling. De beschikbare ruimte wordt optimaal gebruikt door de volledig op maat ontworpen binnenspeeltuin. Met deze nieuwe overdekt speeltuin is Leicon goed op weg om hofleverancier te worden van "Die Kinderhotels".

Nieuwe Pretland in Orsmaal

Nieuwe Pretland in Orsmaal

08 november 2006 - Pretland in Hasselt is een van dé referenties op het gebied van binnenspeeltuinen in Europa. Weldra begint Leicon met de bouw van een tweede Pretland in Orsmaal, tussen Tienen en Sint-Truiden. Ook deze overdekte speeltuin belooft een grote attractie te worden. Het grote Funhouse met zijn grote open Astra-glijbaan, twee spiraalvormige buisglijbanen, groot ballenbad en tal van andere spelactiviteiten is een sensatie op zich. Maar daarnaast biedt Pretland Orsmaal ook nog trampolines voor grote en kleine kinderen, een bouwzone met reuze speelblokken, een mini-Funhouse voor de jongere kinderen en een peuterzone voor de allerkleinsten.

Grote binnenspeeltuin in Joure (Nl)

Grote binnenspeeltuin in Joure (Nl)

23 augustus 2006 - In Joure, in Friesland tussen Sneek en Heerenveen, begint Leicon weldra met de bouw van een zeer grote binnenspeeltuin. Het wordt een aantrekkelijk speeltuin op een grote oppervlakte. De verschillende speeltorens zijn met elkaar verbonden met bruggen en tunnels. Reken daarbij de Funshooters, de vele grote glijbanen en een overvloed aan speelelementen om ervan overtuigd te zijn dat deze indoor speeltuin dé attractie van het noorden van Nederland zal zijn.

Leicon introduceert Funshooters in Duitsland

Leicon introduceert Funshooters in Duitsland

15 juli 2006 - Leicon is voortdurend op zoek naar vernieuwende speelelementen voor zijn indoor speeltuinen. Daarom introduceren wij in de binnenspeeltuin in het Duitse Korbach de Funshooters. Het zijn ballenkanonnen om softballetjes mee af te vuren en dit in hun eigen softshooters arena. Verder bevat de speeltuin natuurlijk ook nog de traditionele speelelementen.

Speeltuin met sportzone bij Holzminden (D)

Speeltuin met sportzone bij Holzminden (D)

24 juni 2006 - In Holzminden, tussen Bielefeld en Kassel, bouwde Leicon een mooie indoor speeltuin met een overdekte multi-sportzone. De indrukwekkende lanenglijbaan domineert het Funhouse dat zich over een grote oppervlakte uitstrekt. In de multi-sportzone zijn verschillende balsporten zoals voetbal en basketbal mogelijk.

Binnenspeeltuin in naschoolse opvang bij Amsterdam

Binnenspeeltuin in naschoolse opvang bij Amsterdam

30 mei 2006 - Bij Freekids naschoolse kinderopvang in Zaandam, vlakbij Amsterdam, start Leicon weldra met de bouw van een indoor speeltuin. De twee buisglijbanen zijn de grootste attracties van deze overdekte speeltuin. De twee speelniveaus zitten verder boordevol spelelementen voor urenlang speelplezier.

Leicon bouwt overdekte speeltuin vlakbij Brussel

Leicon bouwt overdekte speeltuin vlakbij Brussel

03 mei 2006 - In Auderghem, vlakbij Brussel, begint Leicon weldra met de bouw van een nieuwe indoor speeltuin. Het grote Funhouse bezit een Astra-glijbaan met vier glijlanen, twee ballenkanonnen, een kruiptunnel met een bocht van 90°, een buisglijbaan en nog veel meer. Een mini-zone met bouwzone voor de allerkleinsten maakt deze speeltuin compleet.

Nieuwe indoor speeltuin in Namen (B)

Nieuwe indoor speeltuin in Namen (B)

13 februari 2006 - In het voorjaar van 2006 bouwt Leicon een mooie binnenspeeltuin in Namen. De structuur is volledig aangepast aan de speciale vorm van het gebouw. Het meest opvallende gedeelte van de speeltuin is de klimtoren met zijn spiraalvormige buisglijbaan met een vertrekhoogte van 400 cm.

pagina 1/2 (9 berichten)
1 ‌ 2 ‌