Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2007

Nieuwe binnenspeeltuin in Knesselare (B)

Nieuwe binnenspeeltuin in Knesselare (B)

25 november 2007 - Begin volgend jaar begint Leicon met de bouw van een nieuw overdekte speeltuin in Knesselare. Leicon bouwt in 'De Gekke Hippo' een speelstructuur met spiraalglijbaan, twee trampolines, een funhouse voor de kleuters, een softplay zone voor de kruipers en een bouwzone met reuzebouwstenen.

Binnenspeeltuin "Le Bâteleur" in Téteghem (F)

Binnenspeeltuin "Le Bâteleur" in Téteghem (F)

15 september 2007 - In Téteghem, vlakbij Duinkerke, start Leicon tegen het einde van dit jaar met de bouw van een indrukwekkende indoor speeltuin. De speeltuin is een combinatie van verschillende speelstructuren: een groot Funhouse, trampolines, een mini-Funhouse, een soft speelzone en een zone met softshooters.

Indoor Play Leicon verovert Frankrijk

Indoor Play Leicon verovert Frankrijk

24 augustus 2007 - Leicon bouwt dit jaar vijf overdekte speeltuinen in Frankrijk. In het voorjaar werd in Saran, nabij Metz, een indoor speeltuin geopend. Na de zomervakantie opende in Vedene bij Avignon de tweede vestiging van Royal Park. Op dit moment installeren we een indoor speeltuin in Rennes (Bretagne). In het najaar bouwen we een gigantische overdekte speeltuin in Téteghem, nabij Duinkerke. Voor de kerstvakantie installeren we in het shopping center Euralille te Rijsel een speelstructuur in de vorm van een piratenboot.

Indoor speeltuin Ludopolis in Rennes (F)

Indoor speeltuin Ludopolis in Rennes (F)

22 juli 2007 - In Bretagne zorgt Leicon voor een bijkomende attractie met binnenspeeltuin Ludopolis. Het grote Funhouse combineert tal van speelelementen waarbij de grote spiraalglijbaan, ballenkanonnen en de lange junglebrug onmiddellijk opvallen. Maar ook de trampolines zullen heel wat kinderen aantrekken.

Tweede "Royal Park" in Vedene (F)

Tweede "Royal Park" in Vedene (F)

13 juni 2007 - In het zuiden van Frankrijk installeert Leion een tweede Royal Park indoor speeltuin. Na de eerste binnenspeeltuin in Avignon kiest Royal Park andermaal voor de kwaliteit van Leicon. Onder de grote speelstructuur vinden we een uitgebreid kartparcours. Het indrukwekkende Funhouse, de trampolines en de grote mini-zone maken dit een complete indoor speeltuin.

Softplay in Kinderopvang te Eke (B)

Softplay in Kinderopvang te Eke (B)

31 mei 2007 - Leicon installeerde in juni een ballenbad met glijbaan in de buitenschoolse kinderopvang te Eke. Bovendien kunnen de kinderen na het middagdutje langs een extra buisglijbaan terug naar de speelzaal. Leicon installeert steeds vaker kleine overdekte speeltuinen voor particuliere kinderdagverblijven.

Indoor speeltuin "Cabriole" nabij Arlon (B)

Indoor speeltuin "Cabriole" nabij Arlon (B)

18 mei 2007 - In Messancy, vlakbij Arlon, bouwt Leicon de overdekte speeltuin Cabriole. Het is een speeltuin met heel wat glijbanen, ballenkanons en een groot ballenbad. De softzone voor de allerkleinsten vervolledigt de binnenspeeltuin.

Indoor speeltuin in Camping De Waay

Indoor speeltuin in Camping De Waay

03 mei 2007 - In camping De Waay in het Nederlandse Doornenburg, bouwde Leicon onlangs een overdekte speeltuin. De binnenspeeltuin bestaat uit een funhouse voor kinderen van 5 tot 12 jaar met glijbanen en een trampoline en een afgesloten zone voor de allerkleinsten. Leicon bouwt steeds meer binnenspeeltuinen in Nederland en vergroot zijn marktleiderschap in de lage landen.

pagina 1/2 (11 berichten)
1 ‌ 2 ‌