Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2008

Nieuwe binnenspeeltuin in Roncq (F)

Nieuwe binnenspeeltuin in Roncq (F)

06 november 2008 - In Roncq, in het noorden van Frankrijk, bouwt Leicon dit jaar nog een nieuwe indoor speeltuin. Hierdoor wordt Leicon een van de belangrijkste leveranciers van binnenspeeltuinen in Frankrijk. De reden hiervoor zijn de hoge kwaliteit en een strikte naleving van de strenge Franse normen voor indoor speeltuinen. Leicon laat hiervoor alle speeltuinen controleren door APAVE. Zo komt er in Roncq een rodelbaan, waarvoor Leicon een typecertificaat heeft ontvangen van APAVE.

Lunchgarden kiest voor speeltuin Leicon

Lunchgarden kiest voor speeltuin Leicon

08 oktober 2008 - Voor het nieuwe vestiging in Brugge zocht Lunchgarden een aantrekkelijk indoor speeltoestel. Hiervoor kwamen ze terecht bij Leicon. We ontwierpen voor hen een mooie indoor speelstructuur met een trampoline en een bouwzone. Opening van Lunchgarden Brugge is voorzien half oktober.

Leicon bouwt gigantische speelburcht in Carcassonne (F)

Leicon bouwt gigantische speelburcht in Carcassonne (F)

25 augustus 2008 - Vlakbij Carcassonne, een van de toeristische hoogtepunten in het zuiden van Frankrijk, start Leicon begin september met de bouw van een grote indoor speeltuin. Volledig in de sfeer van de regio wordt de speeltuin gedecoreerd als een grote middeleeuwse burcht. De decoratie is werkelijk indrukwekkend met twee grote ronde torens, een toegangspoort met ophaalbrug en kantelen rondom. Maar ook aan speelplezier zal het niet ontbreken in deze binnenspeeltuin. Het grote Funhouse biedt naast de grote open glijbaan, de spiraalglijbaan en de rechte glijbaan tal van speelmogelijkheden. Daarnaast is er nog een Powertoren, een rodelbaan, een multi-sportzone en een uitgebreide speelzone voor de allerkleinsten.

Binnenspeeltuin Heidewitzka (D) breidt uit

Binnenspeeltuin Heidewitzka (D) breidt uit

28 juli 2008 - In het noorden van Duitsland, tussen Bremen en Hamburg, installeerde Leicon een aantal jaren geleden indoor speeltuin Heidewitzka. Deze grote speeltuin is sindsdien een belangrijke attractie in dit toeristische gebied. Om de speelstructuur nog aantrekkelijker te maken kiezen de uitbaters voor een uitbreiding van de bestaande speeltuin. Tegen het einde van de zomer voegt Leicon er een open glijbaan met twee afzonderlijke glijlanen toe. Met een vertrekhoogte van 6 meter zal deze glijbaan in ieder geval een uitdaging zijn.

Bowling Westerpark (NL) kiest voor Leicon binnenspeeltuin

Bowling Westerpark (NL) kiest voor Leicon binnenspeeltuin

11 juli 2008 - In Zoetermeer, niet ver van Den Haag, bouwt Leicon tegen het einde van de zomervakantie een nieuwe indoor speeltuin. Bowling Westerpark kiest met deze nieuwe binnenspeeltuin voor een aanvullende activiteit. De speeltuin combineert een ballenbad, twee rechte buisglijbanen en daarnaast tal van speelactiviteiten.

Grote indoor speeltuin in Saint-Omer

Grote indoor speeltuin in Saint-Omer

16 juni 2008 - Binnenkort begint Leicon met de bouw van een grote binnenspeeltuin in Saint-Omer. Het immense Funhouse bevat alle Leicon speelelementen. Daarnaast zal er ook een rodelbaan te vinden zijn, net als trampolines.

Leicon bouwt Monkey Town Uitgeest

Leicon bouwt Monkey Town Uitgeest

24 mei 2008 - In het Nederlandse Uitgeest is Leicon gestart met de bouw van een grote overdekte speeltuin. De indoor speeltuin omvat een grote funhouse met kartparcours, een powertoren, een rodelbaan, een softplay zone voor de allerkleinsten, een bouwzone met reuze bouwblokken en drie trampolines. Opening voorzien begin juni 2008.

De Wonderlamp in Aartrijke breidt uit

De Wonderlamp in Aartrijke breidt uit

16 mei 2008 - Al jaren is de prachtig gedecoreerde indoor speeltuin De Wonderlamp in Aartrijke een begrip. De eigenaars hebben besloten om de speeltuin tijdens de zomermaanden verder uit te breiden. De spectaculaire rodelbaan heeft in ieder geval alles om een extra attractie te worden. Een trampoline en een nieuw springkasteel vervolledigen de uitbreiding.

pagina 1/2 (12 berichten)
1 ‌ 2 ‌