Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2008

Nieuwe binnenspeeltuin in Wommelgem

Nieuwe binnenspeeltuin in Wommelgem

06 mei 2008 - In Wommelgem bij Antwerpen opent voor de zomervakantie een nieuwe Leicon binnenspeeltuin haar deuren. Het wordt een mooie speelstructuur die de grillige vorm van het gebouw volgt. Trampolines, een soft speelzone en een bouwzone met reuze speelblokken vervolledigen de speeltuin.

Kinderopvang Free Kids kiest voor Leicon speeltuin

Kinderopvang Free Kids kiest voor Leicon speeltuin

28 maart 2008 - Free Kids is in Nederland een referentie als het gaat over naschoolse kinderopvang. Ook dit maal koos Free Kids voor een binnenspeeltuin van Leicon. Het zal een impressionante speelstructuur worden met een hoogte tot acht meter.

Indoor speeltuin Kids Kaai in Erembodegem

Indoor speeltuin Kids Kaai in Erembodegem

06 maart 2008 - In Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, bouwt Leicon de binnenspeeltuin Kids Kaai. De vorm van het Funhouse volgt naadloos de vorm van het dak van het gebouw. Op de eerste verdieping staat naast het Funhouse een zone met ballenkanons. Op het gelijkvloers kunnen de allerkleinsten zich amuseren met de softzone, het ballenbad en de blokkenzone.

Indoor speeltuin Funny Jungle

Indoor speeltuin Funny Jungle

28 januari 2008 - In Boussu, vlakbij Bergen, start Leicon begin volgend jaar met de installatie van binnenspeeltuin "Funny Jungle". Het funhouse bestaat uit twee gedeeltes met verschillende hoogtes die toch onderling verbonden zijn.

pagina 2/2 (12 berichten)
1 ‌ 2 ‌