Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2009

Gigantische indoor speeltuin in Sarreguemines (F)

Gigantische indoor speeltuin in Sarreguemines (F)

17 december 2009 - Tegen het einde van 2009 beëindigt Leicon nog een gigantische indoor speeltuin in Sarreguemines, in Frankrijk vlakbij de Duitse grens. De grote speelstructuur heeft een lengte van 24 meter en een breedte van 10,80 meter. Deze indrukwekkende speelkooi zit bovendien barstensvol met allerlei attractieve speelelementen. Daarbij komen dan nog een rodelbaan, trampolines en een uitgebreide mini-zone voor de jongste kinderen. Een prachtige referentie om het succesvol jaar 2009 voor Leicon te beëindigen!

Leicon installeert indoor speeltuin vlakbij Montpellier (F)

Leicon installeert indoor speeltuin vlakbij Montpellier (F)

30 november 2009 - In november installeerde Leicon een grote binnenspeeltuin in Baillargues, vlakbij Montpellier, in het zuiden van Frankrijk. Hiermee beëindigt Leicon nogmaals een indoor speeltuin in het zuidoosten van Frankrijk. Leicon is er in 2009 in geslaagd een nog sterkere positie te verwerven op de Franse markt. Door de nauwe samenwerking met keuringsorganisatie Apave, garandeert Leicon de veiligheid en een strikte naleving van de normen.

Grote binnenspeeltuin in Orange (F)

Grote binnenspeeltuin in Orange (F)

12 november 2009 - In Orange, in het zuiden van Frankrijk, installeerde Leicon een grote indoor speeltuin. Het is een attractieve speeltuin met een grote lanenglijbaan, een kartparcours en powertoren. Tegen de grote speelstructuur werd een "dôme" geïnstalleerd als bouwzone. Naast het grote funhouse is er ook nog een rodelbaan, een multi-sportzone en een mini-zone voor de allerkleinsten.

Nieuwe indoor speeltuin in Les Angles (Frankrijk)

Nieuwe indoor speeltuin in Les Angles (Frankrijk)

27 oktober 2009 - Op woensdag 2 december 2009 opent een nieuwe indoor speeltuin in Les Angles. Het is voor Leicon al de derde realisatie in groot-Avignon. De speeltuin heeft een groot funhouse met powertoren, racing slide, een lanenglijbaan én een kartparcours. Daarnaast is er een multisportzone, een rodelbaan en een zone voor de allerkleinsten.

Nieuwe indoor speeltuin in Toul (Frankrijk)

Nieuwe indoor speeltuin in Toul (Frankrijk)

07 oktober 2009 - In Toul, vlakbij Nancy in Frankrijk, installeert Leicon een nieuwe binnenspeeltuin. Het Funhouse is een mooie speelstructuur met een lanenglijbaan en een buisglijbaan. Aan de grote speelstructuur is een bouwzone gekoppeld. Ook de jongste kinderen hebben hun eigen mini-Funhouse.

Grote indoor speeltuin in Nîmes (Frankrijk)

Grote indoor speeltuin in Nîmes (Frankrijk)

28 september 2009 - In Nîmes in het zuiden van Frankrijk installeert Leicon op dit moment een grote overdekte speeltuin. De grote speelstructuur is indrukwekkend, met een lanenglijbaan die vertrekt vanop een hoogte van 400 cm. Onder de structuur kronkelt een kartparcours. Ook in Nîmes zullen de kinderen zich kunnen amuseren met een rodelbaan. De jongste kinderen kunnen spelen in hun eigen softzone en op mini-trampolines.

Leicon installeert binnenspeeltuin in Châteauroux (F)

Leicon installeert binnenspeeltuin in Châteauroux (F)

10 september 2009 - In Châteauroux, in het midden van Frankrijk, installeerde Leicon de voorbije weken een grote indoor speeltuin. Het is een grote speelstructuur met kartparcours, lanenglijbaan en een powertoren. Ook de populaire rodelbaan is weer aanwezig. Voor de jongste kinderen is er een mini-funhouse en een blokkenzone.

Nieuwe indoor speeltuin in Vendres (Frankrijk)

Nieuwe indoor speeltuin in Vendres (Frankrijk)

20 augustus 2009 - In Vendres, in het zuiden van Frankrijk tussen Montpellier en Carcassonne, bouwt Leicon op dit moment een grote overdekte speeltuin.  In de grote speelstructuur vallen onmiddellijk de grote lanenglijbaan en de spiraalglijbaan op, maar ook de attractieve powertoren. Ook in deze speeltuin bouwt Leicon een rodelbaan en trampolines. Voor de allerkleinsten is er een mini-Funhouse en een softzone. Opening is voorzien begin september.

pagina 1/3 (17 berichten)
1 ‌ 23 ‌