Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2010

Royal Kids Perpignan (Frankrijk)

Royal Kids Perpignan (Frankrijk)

20 december 2010 - Leicon bouwt een nieuwe vestiging voor Royal Kids in Perpignan, in de Languedoc-Rousillon. Deze speeltuin met attracties voor kinderen van 0 tot 12 opent in januari 2011.

'Goupilou' in Montargis (F)

'Goupilou' in Montargis (F)

13 december 2010 - Leicon bouwt een indoor speeltuin in Villemandeur (Montargis) in de Franse regio 'Centre'. Naast een groot funhouse zijn er twee trampolines, een rodelbaan en een zone voor de allerkleinsten. Opening op 12 februari 2011.

Een uitbreiding voor Recreakid Englos (F)

Een uitbreiding voor Recreakid Englos (F)

19 november 2010 - Vier jaar na de start van de speeltuin, zorgt Leicon voor een flinke uitbreiding van de speeltuin Recreakid in het Noord-Franse Englos. Bovenop de bestaande structuur werd een uitbreiding gebouwd. Deze uitbreiding werd verbonden met een powertoren. Een nagelnieuwe rodelbaan vervolledigt het aanbod.

Nieuwe indoor speeltuin in Dole (F)

Nieuwe indoor speeltuin in Dole (F)

15 november 2010 - Leicon bouwt een indoor speeltuin Dole, in de Franse Jura (Franch-Comté). Er is een zone voor de allerkleinsten, een rodelbaan, een multisportzone en een gigantische speelstructuur met een grondoppervlakte van 250 m². De speeltuin opent in december 2010.

Royal Kids Villeneuve d'Ascq (F)

Royal Kids Villeneuve d'Ascq (F)

08 november 2010 - Leicon start met de bouw van een 'Royal Kids' in Villeneuve d'Ascq, nabij Rijsel. De speeltuin, die nog voor Kerst de deuren opengooit, heeft een ruim aanbod voor de kinderen. Er is een groot funhouse met kartbaan, glijbanen en een powertoren. Wie graag wat vaart maakt, kan de rodelbaan testen, vertrekhoogte 200 centimer. Voor de sportievelingen is er een multisportzone en de allerkleinsten amuseren zich rot in hun eigen grote speelzone.

Uitbreiding Schatkids in Veenendaal (NL)

Uitbreiding Schatkids in Veenendaal (NL)

01 november 2010 - In 2005 bouwde Leicon een grote indoor speeltuin in Veenendaal. Dit najaar gaan de 'Schatkids' uitbreiden met een grote rodelbaan. Het tracé van de kartbaan verandert om ruimte vrij te maken voor een grote powertoren.

Leicon bouwt Happy Loup in Laon (F)

Leicon bouwt Happy Loup in Laon (F)

20 oktober 2010 - Leicon is gestart met de bouw van een grote indoor speeltuin in Laon, in het Franse Picardië. Er komt een grote speelstructuur met kartbaan en een powertoren, een rodelbaan, trampolines, springkastelen, een blokkenzone én een constructie voor de allerkleinsten.

Leicon installeert overdekte speeltuin in Clermont-Ferrand (F)

Leicon installeert overdekte speeltuin in Clermont-Ferrand (F)

01 oktober 2010 - Eind september is Leicon gestart met de installatie van een nieuwe overdekte speeltuin in Clermont-Ferrand, in het midden van Frankrijk. In de grote speelstructuur vallen onmiddellijk de twee grote ronde klimtorens op. Er zijn drie verschillende glijbanen: een grote lanenglijbaan, een spiraalvormige buisglijbaan en een snelle racing-slide. Met een groot kartparcours, een groot ballenbad, een bouwzone en alle Leicon speelelementen is ook dit weer een heel complete speelstructuur.

pagina 1/4 (29 berichten)
1 ‌ 234 ‌