Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2010

Nieuwe indoor speeltuin in Marignane (F)

Nieuwe indoor speeltuin in Marignane (F)

22 september 2010 - In het zuiden van Frankrijk, vlakbij Marseille en Aix-en-Provence, begint Leicon met de installatie van een nieuwe indoor speeltuin. Door de speciale vorm van het gebouw, heeft Leicon het onderste uit de kan gehaald voor het ontwerp. Het resultaat is een speeltuin die helemaal aangepast is aan het gebouw en die toch niets inboet aan aantrekkelijkheid. Zowel de grote speelstructuur, de voetbalzone en de mini-zone passen perfect in het gebouw. 

Leicon bouwt tweede Yakapark in Vannes (F)

Leicon bouwt tweede Yakapark in Vannes (F)

17 september 2010 - In Bretagne is Leicon begonnen met de installatie van een nieuwe indoor speeltuin. Het is de tweede Yakapark speeltuin. Ditmaal koos de eigenaar voor de kwaliteit van de Leicon indoor speeltuinen. Het grote Funhouse is een aantrekkelijke speelstructuur met een verbinding naar de mezzanine. Zoals steeds zit het Funhouse boordevol speelelementen. Daarnaast is er ook nog een mini-zone en een trampoline met twee springvelden.

Grote binnenspeeltuin in Limoges (F)

Grote binnenspeeltuin in Limoges (F)

08 september 2010 - In Limoges, in het midden van Frankrijk, start Leicon met de installatie van een grote nieuwe binnenspeeltuin. De grote speelstructuur, met een totale lengte van achttien meter, is werkelijk indrukwekkend. Een stuk van de structuur zal enkel gebouwd worden op niveau om toegang tot een nooddeur te garanderen. Er is een groot kartparcours, verschillende glijbanen, een powertoren,... Voor de allerkleinsten is er de mini-speelzone met de speeldraak. Om de binnenspeeltuin compleet te maken is er nog een voetbalzone en een rodelbaan.

Indoor speeltuin Abbeville (Frankrijk)

Indoor speeltuin Abbeville (Frankrijk)

03 september 2010 - Leicon bouwt een grote indoor speeltuin in het Noord-Franse Abbeville. De grote speelstructuur is 260 m² groot en heeft een powertoren, een kartbaan, een grote vierlanenglijbaan, een snelle racing-slide en tientallen verschillende spelactiviteiten. De oudere kinderen kunnen zich ook uitleven op de rodelbaan en op de twee trampolines. In Abbeville zijn ze de kleintjes zeker niet vergeten; zo er is een gigantische kruiperszone van 17 m lang bij 7 meter breed met een speelstructuur, een afzonderlijk ballenbad in de vorm van een zeehond, een softspeelzone en een mini-kartbaan. Het geheel is omzoomd met softbanken. De kleintjes kunnen zich bovendien amuseren op hun eigen mini-trampoline én op een klim- en klauterparcours van zeventien meter lang. Deze speeltuin opent eind oktober.

Uitbreiding bestaande speeltuin Bordeaux

Uitbreiding bestaande speeltuin Bordeaux

26 augustus 2010 - Leicon zorgt niet alleeen voor het ontwerp en installatie van nieuwe speeltuinen, maar maakt ook uitbreidingen en aanvullingen voor bestaande indoor speeltuinen. We doen dit zowel voor de eigen Leicon speelstructuren als voor speelstructuren van andere fabrikanten. Zo zorgen wij in Bordeaux voor de uitbreiding van een bestaande speeltuin. De grote speelstructuur wordt aangevuld met een bijkomende speelgang en een Powertoren. Daarnaast komt er ook nog een nieuwe blokkenzone.

Indoor speelstructuur in kinderdagverblijf

Indoor speelstructuur in kinderdagverblijf

20 augustus 2010 - In een kinderdagverblijf in Ninove installeerde Leicon een kleine indoor speelstructuur. Het mini-Funhouse zal in ieder geval zorgen voor een bijkomende aantrekkingskracht voor het kinderdagverblijf.

Nieuwe indoor speeltuin in Lyon-Chassieu (F)

Nieuwe indoor speeltuin in Lyon-Chassieu (F)

16 augustus 2010 - Leicon beëindigt binnenkort de bouw van een grote indoor speeltuin in het Zuid-Franse Lyon (Chassieu). Deze speeltuin heeft een groot funhouse met powertoren, verschillende glijbanen, tal van attracties én een gigantische kartbaan. Daarnaast kunnen de kids zich ook uitleven op de rodelbaan. Voor de kleinsten is er een afzonderlijke zone met een mini-speelstructuur en een kruiperszone. Het geheel is omzoomd met soft zitbanken.

Nieuwe Leicon indoor speeltuin in Zuid-Frankrijk

Nieuwe Leicon indoor speeltuin in Zuid-Frankrijk

05 augustus 2010 - Leicon begint deze week met de installatie van een nieuwe indoor speeltuin in Alès, vlakbij Avignon en Nîmes in het zuiden van Frankrijk. Met een grondoppervlak van achttien meter bij veertien meter, is het grote Funhouse werkelijk indrukwekkend. In de grote speelstructuur zitten zowat alle speelementen, waardoor kinderen zo van de Leicon speeltuinen houden. Voor de allerkleinsten is er de visueel aantrekkelijke mini-zone in de vorm van een draak. Tot slot is er in de speeltuin ook nog een multisport zone en een rodelbaan.

pagina 2/4 (29 berichten)
1 ‌ 2 ‌ 34 ‌