Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2011

Leicon bouwt nieuwe binnenspeeltuin in Duitsland

Leicon bouwt nieuwe binnenspeeltuin in Duitsland

24 november 2011 - In Luckau, vlakbij Berlijn gaat op 12 december een indoorspeeltuin open. De speeltuin werd in opdracht van de stad gebouwd en ligt naast een kinderdagverblijf. Leicon ontwierp een funhouse dat de ruimte optimaal benut. De hoogtes van de structuur werden aangepast aan de steunbalken in het gebouw. Het funhouse met drie verschillende glijbanen en een powertoren zal zeker indruk maken. Voor de jongere kinderen is er ook een softzone voorzien.

Nieuwe speelstructuren bij Trop Cool (F)

Nieuwe speelstructuren bij Trop Cool (F)

17 november 2011 - Iets meer dan een jaar nadat de indoorspeeltuin Trop Cool in La Rochelle de deuren opende, breidt de speeltuin al uit. Leicon bouwde er deze maand een mini-funhouse, een uitbreiding aan het bestaande funhouse en een aparte klimtoren met glijbaan.

Uitbreiding Récréa9 Montélimar (F)

Uitbreiding Récréa9 Montélimar (F)

16 november 2011 - Vorig jaar bouwde Leicon een nieuwe indoorspeeltuin in Montélimar. Nu breidt Récréa9 al uit met een nieuwe speelstructuur. Leicon ontwikkelde een kartparcours met daarbovenop een voetbalzone en een bouwzone. Kinderen kunnen het bovenste gedeelte via klimtorens en klimhellingen bereiken. De werken aan het nieuwe gedeelte zijn klaar op 10 november.

Nieuwe binnenspeeltuin Misty Parc in Vesoul (F)

Nieuwe binnenspeeltuin Misty Parc in Vesoul (F)

16 november 2011 - In Vesoul gaat binnen een maand een nieuwe speeltuin open. In Misty Parc kunnen kinderen van alle leeftijden zich uitleven in de softzone of in het grote funhouse.

Binnenkort opening Royal Kids Dreux (F)

Binnenkort opening Royal Kids Dreux (F)

15 november 2011 - Op 23 november opent weer een nieuwe Royal Kids-vestiging de deuren. In Royal Kids Dreux staan een afgebakende minizone en een rodelbaan, maar vooral het funhouse springt in het oog. In de grote structuur zitten onder andere een kartparcours, een voetbalzone, een doolhof, een ballenbad en een bouwzone. De versiering met kantelen en torentjes maakt het funhouse helemaal af.

Indoor speelstructuur in Sea Life Parijs (F)

Indoor speelstructuur in Sea Life Parijs (F)

28 oktober 2011 - Het bekende attractiepark Aquarium Sea Life in Marne-la-Vallée, vlakbij Parijs, pakt uit met een nieuwe indoor speelstructuur. Sinds eind deze maand kunnen bezoekers van het park zich uitleven in het funhouse, dat volledig in het zee-thema gedecoreerd is. Ook kinderen jonger dan 4 jaar kunnen er spelen in het softgedeelte.

Nieuwe minizone in Pretland Hasselt

Nieuwe minizone in Pretland Hasselt

24 oktober 2011 - In Pretland Hasselt installeerde Leicon onlangs een compleet nieuwe minizone. Deze zone voor de allerkleinsten bestaat uit een mini-funhouse, een mini-trampoline, een softgedeelte en een legobouwzone. Vanaf 22 oktober kunnen kleuters deze nieuwe attracties uitproberen.

Indoorspeeltuin in Art Sport Café Le Havre (F)

Indoorspeeltuin in Art Sport Café Le Havre (F)

20 oktober 2011 - Het Art Sport Café in Le Havre (F) breidt binnenkort haar aanbod uit met een indoorspeeltuin. Het Café combineert indoorsporten met een restaurant. Vanaf eind deze maand komt daar een speeltuin bij, met een minizone, een rodelbaan en een groot funhouse. Het funhouse is op maat van het gebouw getekend, een deel van de structuur is op de mezzanine gebouwd om de oppervlakte optimaal te kunnen benutten.

pagina 1/4 (30 berichten)
1 ‌ 234 ‌