Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2011

ít Speelmijntje breidt uit

ít Speelmijntje breidt uit

03 augustus 2011 - 't Speelmijntje in Genk opent volgende week een nieuwe vestiging in Maasmechelen. Een bestaande speeltuin werd overgekocht en uitgebreid met een mini-zone van Leicon. De zone bestaat uit een klimstructuur met glijbanen en tunnels, gecombineerd met een softgedeelte, een bouwzone en een ballenbad.

Crazy Kids in Namen

Crazy Kids in Namen

27 juli 2011 - Sinds deze maand kunnen kinderen tussen 1 en 12 jaar zich uitleven in de Crazy Kids speeltuin in Namen. Er staat een grote speelstructuur met verschillende glijbanen, bruggen, tunnels en een ballenbad. Daarnaast zijn er nog  trampolines en een bouwzone. Er werd ook aan de jongere kinderen gedacht; er is een aparte minizone voorzien.

Nieuwe binnenspeeltuin in Aubervilliers (F)

Nieuwe binnenspeeltuin in Aubervilliers (F)

18 juli 2011 - In Aubervilliers, vlakbij Parijs, ging onlangs de indoorspeeltuin Kingooroo open. Leicon zorgde voor een op maat gemaakte speelstructuur met een apart gedeelte voor de allerkleinsten.

Speeltuin in Family Fun Bowling Royan (F)

Speeltuin in Family Fun Bowling Royan (F)

11 juli 2011 - Het Family Fun Bowlingcenter in Royan breidde eind juni uit met een speelstructuur van Leicon. Vooral de verschillende tunnels en de spiraalvormige buisglijbaan met een vertrekhoogte van 4 meter zijn de blikvangers. Voor de jongsten is er een kleine structuur met softblokken en een mini-glijbaan.  

Paradijs Okidoki op Terschelling (NL)

Paradijs Okidoki op Terschelling (NL)

04 juli 2011 - Op 11 juni opende het nieuwe speelparadijs Okidoki op Terschelling zijn deuren. Leicon bouwde er een grote speelstructuur met meerdere glijbanen, klimtorens en een kartparcours. De kleinsten kunnen zich uitleven in de minizone, op de trampolines of in de bouwzone met de grote legoblokken.

Leicon krijgt extra productieruimte

Leicon krijgt extra productieruimte

27 juni 2011 - Aan het fabrieksgebouw aan de Oostkaai in Ieper zijn de werken volop aan de gang. Het gebouw wordt uitgebreid met een oppervlakte van ongeveer 1.000 m². Door de nog steeds stijgende vraag naar indoorspeeltuinen is de extra ruimte voor productie en stockage geen overbodige luxe.

Nieuwe vestiging Youmbao in Sens

Nieuwe vestiging Youmbao in Sens

16 mei 2011 - Binnenkort gaat in het Franse Sens een nieuw indoorpretpark van Youmbao open. Met een oppervlakte van 2.300 m² wordt dit wellicht één van de allergrootste indoor speeltuinen in Frankrijk. De oudste kinderen kunnen zich uitleven in de grote speelstructuur met verschillende glijbanen en een ingebouwd kartparcours. Daarbij komen dan nog een rodelbaan, een sportzone, verschillende trampolines en een klimmuur. Voor de kleinsten is er een minizone voorzien, met een kleine speelstructuur en zelfs een minitrampoline. Alle speelstructuren zijn volledig in het thema "de ijstijd" gedecoreerd.

Keuringsorganisatie bezoekt fabriek in Ieper

Keuringsorganisatie bezoekt fabriek in Ieper

18 april 2011 - In april brachten twee ingenieurs van het Franse keuringsbureau Apave een bezoek aan de fabriek in Ieper, België. Leicon werkt nauw samen met TÜV Süd in België/Nederland en Apave in Frankrijk. De ingenieurs controleren de toestellen na installatie, maar af en toe bezoeken ze de productie om samen met onze ontwerpers nieuwe activiteiten en nieuwe attracties te testen.

pagina 3/4 (30 berichten)
12 ‌ 3 ‌ 4 ‌