Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2016

Uitbreiden bestaande speeltuinen

Uitbreiden bestaande speeltuinen

22 december 2016 - Naast het bouwen van nieuwe speeltuinen zorgt Leicon ook voor de uitbreiding van uw bestaande speeltuin. In december bouwden we een extra structuur bovenop een platform in de speeltuin 'Boebalu' te Roeselare (België). We kunnen ook aanbouwen en aanpassen aan een bestaande speelstructuur van Leicon of van eenderwelke andere fabrikant. Contacteer ons over uw project voor meer informatie.

Eerste realisatie in Rusland - Kaliningrad

Eerste realisatie in Rusland - Kaliningrad

28 oktober 2016 - Deze zomer vertrokken twee volle containers met speelstructuren naar Kaliningrad, Rusland. We installeerden er een minizone voor de kleinsten, een heuse Funhouse van iets meer dan 20 meter breed en een trampoline met drie springvelden. De grootste structuur, de Funhouse, bezit verscheidene klimtorens, twee glijbanen, een kruiptunnel, een ballenbad met ballenkanonnen, een klimmuur, en zo veel meer. Safi Park wordt bij deze ons eerste pronkstuk in Rusland !

De Speulhoeve te Elburg (Nederland)

De Speulhoeve te Elburg (Nederland)

19 juli 2016 - Onlangs installeerden we in De Speulhoeve (Nederland) een nieuwe speelstructuur. De grote structuur (16,00 x 10,00 m) bestaat uit verschillende hoeken en activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen. Zo is de rechterkant met blokkenzone en rodelbaan voorzien voor de kleinsten (0-4 jaar) en is de grote wavy-glijbaan en de linkerkant - met onder andere een trampoline en Power Tower - voorzien voor de grote ravotters (4-12 jaar).

Nieuwe speelstructuren bij Monkey Town Waalwijk (NL)

Nieuwe speelstructuren bij Monkey Town Waalwijk (NL)

31 mei 2016 - Momenteel zorgt Leicon voor een forse uitbreiding in Monkey Town Waalwijk (NL). We monteren er onder andere een heus avonturenparcours, dat vlak naast de grote Funhouse komt te staan die we in 2014 reeds opleverden. De nieuwe structuur beschikt over verschillende klimtorens, een grote klimmuur en te overwinnen hindernissen als bv. hangende slangen en meerdere bokszakken. Heus een nieuw bezoekje waard zodra de werken afgerond zijn !

Candy Castle - Amsterdam (Nederland)

Candy Castle - Amsterdam (Nederland)

14 april 2016 - Binnenkort opent de splinternieuwe speeltuin Candy Castle in Amsterdam. Met man en macht werkten de monteurs van Leicon om deze monumentale kerk om te toveren tot een ware indoor speeltuin. De aandachtstrekker van de hele inrichting is de heuse Funhouse van wel bijna 50 meter lang, een knap staaltje originaliteit van onze ontwerpers. Naast de Funhouse (4-12j), zijn er ook 2 minizones (0-3j en 4-6j), een kartpiste, 6 trampolines en 3 rodelbanen. Zeker de moeite waard om eens naar Amsterdam af te zakken voor een dag vol speelplezier. De nieuwsgierigen kunnen alvast een blik werpen op volgende website: https://candycastle.nl/.

Le Repère des Aventuriers - Belle (FR)

Le Repère des Aventuriers - Belle (FR)

30 januari 2016 - Op 16 januari opende Le Repère des Aventuriers te Bailleul (Frankrijk) zijn deuren opnieuw met een splinternieuwe Funhouse van Leicon, voor kinderen van 4-12 jaar. Deze structuur bezit allerlei activiteiten zoals verscheidene klimtorens, een racing-glijbaan met vertrekhoogte 250cm, een trampoline, een blokkenzone, een kruiptunnel, ... Noem maar op ! Beslist een goede aanwinst voor deze indoor speeltuin.