Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in EuropaOmdat een kind het verdient

Nieuws: 2017

Overdekte speeltuinen op maat

Overdekte speeltuinen op maat

28 november 2017 - Leicon bouwt indoor speeltuinen op maat. Bezoek onze fabriek en geniet van de beste prijzen voor Europese kwaliteit.

Trampolinepark

Trampolinepark

06 oktober 2017 - Leicon produceert al twintig jaar trampolines voor indoor speeltuinen. Dankzij deze ervaring was de stap naar het ontwerpen en bouwen van trampolineparken eenvoudig te zetten. Wij bouwen uw trampolinepark volledig op maat. Contacteer ons vrijblijvend voor ontwerpen en prijzen.

Nieuw indoor speeltuin in Bretagne

Nieuw indoor speeltuin in Bretagne

07 juli 2017 - Leicon is gestart met de bouw van een nieuwe indoor speeltuin in Bretagne. Opening: september 2017.

Softplay in Marokko

Softplay in Marokko

17 mei 2017 - Leicon bouwde in april een indoor speeltuin in het prestigieuse shoppingcenter KITEA, in Casablance (Marokko). Het speelstructuur werd samen met de klant ontworpen om te passen binnen een bestaande ruimte. Het speeltoestel heeft twee glijbanen, een ballenbad, een kruiptunnel, diverse obstakels en een afzonderlijk hoekje voor de allerkleinsten.

Compacte speeltoestellen

Compacte speeltoestellen

08 maart 2017 - Weinig plaats? Leicon bouwt niet alleen grote indoor speeltuinen, maar ook compacte structuren voor restaurants, scholen of gewoon als aanvulling in een bestaande overdekte speeltuin. Contacteer ons voor meer informatie.

Uw speeltoestel op maat

Uw speeltoestel op maat

03 februari 2017 - U wil een overdekte speeltuin openen? Contacteer ons en vertel hoe je ideale speelstructuur of funhouse er uit zou zien. Groot of klein? Met ballenbad, glijbanen, kartbaan, powertoren, bokszakken, rollen, ... Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag en maken gratis en vrijblijvend een ontwerp. Of bezoek onze productiehal van 2.500 m² met showroom van 1.200 m². Tot binnenkort!

Onderdelen indoor speeltuin

Onderdelen indoor speeltuin

14 januari 2017 - Om uw overdekte speeltuin goed te onderhouden is het belangrijk om de juiste onderdelen te hebben. Leicon heeft het aanbod voor u gebundeld in een catalogus met alles wat u nodig heeft om uw indoor speeltoestel in prima staat te houden.Heeft u onderdelen nodig die niet in onze lijst voorkomen, geen probleem, wij produceren uw stukken in metaal/hout/pvc op maat. Vraag onze gratis catalogus aan per mail.