INDOOR FUNHOUSE

De Leicon indoor speelstructuren of funhouses bestaan in alle maten, vormen en kleuren. Op maat van uw ruimtelijke beschikbaarheid en budgettaire mogelijkheden creëert Leicon uw speelstructuur, van ontwerp tot montage. Enerzijds bestaan de realisaties uit volledige indoor speeltuinen, anderzijds ook uit kleinere speelhoeken. 

Beschikt u al over een speelstructuur en wenst u een deel te vervangen of uit te breiden? Onze ontwerpers luisteren graag naar uw wensen. 

Interesse in het plaatsen van een eigen funhouse? Overweegt u te investeren in een speelhoek of minizone voor in uw zaak? Neem vrijblijvend contact op om samen met de ontwerpers een eventuele samenwerking te bespreken. 

Contact opnemenFunhouse

Indoor speeltuin


Leicon is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van indoor speeltuinen. Zowel kleine, middelgrote als grote structuren worden op maat van de klant gemaakt. Hierbij komen heel wat verschillende soorten spelelementen aan bod. Specifiek op zoek naar een (gedeeltelijke) speeltuin voor peuters? Lees dan meer over de minizones.

Met projecten in Europa, Noord-Afrika en de Verenigde Staten is Leicon een expert in het vervaardigen van grote projecten. 

Speelhoek


Terwijl u zich bekommert om uw klanten, kunnen hun kinderen zich volledig uitleven in een op maat gemaakte speelhoek. Ook voor de kleinsten kan een (al dan niet aparte) minizone voorgesteld worden met extra veilige softplay-toestellen. 

Net als bij de grote speeltuinen voorziet Leicon een speelstructuur voor de beschikbare ruimte. Hierbij komen dezelfde soorten spelactiviteiten aan bod. Spelactiviteiten

Een funhouse is een speelstructuur die een grote verscheidenheid aan spelactiviteiten bevat. Het is de combinatie van aantrekkelijke spelelementen die de aantrekkingskracht van de Funhouse bepalen. De speelactiviteiten zorgen ervoor dat kinderen graag spelen in het Funhouse en, nog veel belangrijker, vaak zullen willen terugkeren. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod van spelactiviteiten. De verschillende spelactiviteiten bestaan uit klimmen, glijden, springen, spelen en bouwen, overwinnen, kruipen, bruggen, sporten en accrobranche.Klimmen


Leicon heeft een grote waaier aan klimmogelijkheden ontwikkeld. De combinatie van de verschillende klimelementen zorgen ervoor dat kinderen op een attractieve manier doorheen het Funhouse kunnen bewegen. De verschillende klimrichtingen bieden veel variatie en vergen behendigheid en bedrevenheid.

Alle onderdelen voldoen aan de norm EN1176.

Glijden


Leicon biedt tal van glijbanen aan voor uren glijplezier.   Er zijn de rechte, spiraalvormige of boogvormige buisglijbanen. Deze buisglijbanen zijn beschikbaar met de meest diverse vertrekhoogtes en in verschillende kleuren. De open glijbanen zijn beschikbaar met 2 of 4 glijlanen met verschillende vertrekhoogtes en met aantrekkelijke decoraties. Daarnaast zijn er ook nog de Drop Slides en Freefall slides en de kleine open glijbaantjes voor de jongste kinderen.

Alle onderdelen voldoen aan de norm EN1176.
Springen


De Leicon trampolines zijn een van de absolute attracties in de indoor speeltuin. Ze zijn de ideale aanvulling bij de grote Funhouse en de softzones voor de kleinere kinderen.
Telkens is de basis een stevig metalen onderstel. Daarboven komen de springvelden met soft valmatten. Rondom worden de springvelden afgesloten met afsluitnetten. Hieronder vindt u een aantal modellen als voorbeeld.


Spelen en bouwen


De klassieker onder de speeltuinen: het ballenbad. Simpel, duurzaam en goed voor urenlang speelplezier. De ballen zijn per 500 verkrijgbaar, telkens per kleur of in mix. Reken op 2500 ballen per m³. 

De speelblokken van Leicon zijn groot, reusachtig zelfs voor kinderen. Vandaar waarschijnlijk hun aantrekkingskracht op kinderen. De bouwzones zijn een simpele maar leuke speelzone in de binnenspeeltuin. Maar ook kinderdagverblijven en zelfs particulieren zijn gecharmeerd door de reuze bouwblokken.

Overwinnen


Een funhouse van Leicon zit vol obstakels die de kinderen moeten overwinnen. Sommige hindernissen zijn makkelijk te nemen, andere zijn uitdagender, maar ze motiveren allemaal de kinderen om te bewegen en om hun capaciteiten te ontwikkelen. De hindernissen kunnen op verschillende manieren verwerkt worden in elke soort funhouse. 

Alle onderdelen voldoen aan de norm EN1176.


Kruipen


Kinderen verstoppen zich graag en kruipen graag door buizen. Er is keuze tussen kruipbuizen met of zonder bochten van 90°, met of zonder vensters. Met deze buizen kunt u verschillende spelelementen, of zelfs verdiepingen met elkaar verbinden. 

Alle onderdelen voldoen aan de norm EN1176.

Bruggen


Bruggen kunnen in een structuur een deel van de speelkooi verbinden met een ander. Leicon kiest voor de beste kwaliteit : met staaldraad gewapend herkules-nylon. Ook de boogbrug is een echte uitdaging voor de kinderen. Met deze buizen kunt u verschillende spelelementen, of zelfs verdiepingen met elkaar verbinden. 

Alle onderdelen voldoen aan de norm EN1176.Sporten


Scoren in de lucht? Het kan! Zowel een voetbal- als basketveld kan deel uitmaken van uw funhouse, ook op niveau. Heel wat kinderen houden van sport, en kunnen zich tijdens het spelen aan een wedstrijdje wagen. 


Accrobranche


Bruggen kunnen in een structuur een deel van de speelkooi verbinden met een ander. Leicon kiest voor de beste kwaliteit : met staaldraad gewapend herkules-nylon. Ook de boogbrug is een echte uitdaging voor de kinderen. Met deze buizen kunt u verschillende spelelementen, of zelfs verdiepingen met elkaar verbinden. 

Alle onderdelen voldoen aan de norm EN1176.Interesse in het plaatsen van een eigen funhouse? Overweegt u te investeren in een speelhoek of minizone voor in uw zaak? Neem vrijblijvend contact op om samen met de ontwerpers een eventuele samenwerking te bespreken. Dankzij de eigen zeilmakerij kan elk zeil op maat in productie gaan om perfect binnen uw mogelijkheden te passen. 

Contact opnemen