SPELCONCEPTEN

Spelconcepten zijn toestellen en elementen die naast uw Leicon Funhouse geïnstalleerd kunnen worden, of die de ontwerpers in uw funhouse kunnen verwerken. Extra spelconcepten zorgen voor meer variatie en dus ook meer speelplezier voor de kinderen! Ontdek hieronder de verschillende spelconcepten in alle vormen en kleuren. Een spelconcept kan deel uitmaken van een bestaand funhouse, of als apart spelelement dienen.

Interesse in het plaatsen van een eigen funhouse? Overweegt u te investeren in een speelhoek of minizone voor in uw zaak? Neem vrijblijvend contact op om samen met de ontwerpers een eventuele samenwerking te bespreken. 

Contact opnemen
Een avonturenparcours of accrobranche is een uitdagende speelactiviteit op hoogte. De uitdagende passages op hoogte, zorgen ervoor dat deze spelconcepten onmisbaar worden in de moderne indoor speeltuinen. Afmetingen en vorm kunnen volledig aangepast worden op maat.

 

Trampolinepark

De Leicon trampolines zijn een van de absolute attracties in de indoor speeltuin. Ze zijn de ideale aanvulling bij de grote Funhouse en de softzones voor de kleinere kinderen. Telkens is de basis een stevig metalen onderstel. Daarboven komen de springvelden met soft valmatten. Rondom worden de springvelden afgesloten met afsluitnetten. De afmeting en opstelling van de trampolines kunnen volledig op maat geproduceerd worden.

Belangrijk is het onderscheid tussen de trampolines die deel uitmaken van een funhouse, en grotere trampolineparken die een volledige activiteit op zich vormen. 

 Funshooters zijn kanonnen om speel- of softballetjes mee af te schieten. Ze kunnen geïntegreerd worden in het grote Funhouse of apart gebouwd worden als afzonderlijke arena. Er zijn verschillende Funshooters  modellen, met of zonder muntinworp en verkrijgbaar met verschillende accessoires om ballen op te vangen of weg te blazen.

 

De rodelbaan is uitgegroeid tot een van dé attracties van de indoor speeltuinen. Het principe is simpel: het kind stapt op een hoogte van 150 cm of 200 cm in een sleetje om daarna met een rotvaart naar beneden te glijden om een kleine 10 meter verder tot stilstand te komen. Ontwerp kan met één of meerdere banen.